Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone
Als je je Porsche Cayenne een beetje wou differentiëren van de anderen kon je vroeger vooral te rade gaan bij TechArt, nu kan je met je SUV ook naar Hamann.

De Porsche Cayenne is een groot succes, keerzijde van de medaille is dat je met een Cayenne niet echt meer opvalt in het verkeer. Gelukkig voor de mensen die het daar moeilijk mee hebben zijn er altijd wel enkele Duitse tuningbedrijven die je uit de nood kunnen helpen. We kenden de TechArt Magnum al langer maar nu kan de Cayenne dus ook omgevormd worden tot de Hamann Cyclone.

Hamann heeft de Cayenne voorzien van een aerodynamische kit die bestaat uit een nieuwe voorspoiler, twee geïntegreerde LED-dagrij en mistlichten, stoere brede wielkasten, een dakspoiler en een diffusor. Ohja, Hamann vond het ook nodig om de achterlichten te misvormen.

Daarenboven werd de Cayenne ook 35mm verlaagd en maakt het gebruik van een pneumatisch schok absorptie systeem. Hamann laat de keuze tussen ofwel 22″ of 23″ inch velgen. De wagen is daarenboven uitgerust met een sport uitlaatsysteem met 4 uitlaatpijpen, deze geven de SUV een nieuw geluid en enkele pk’s extra. Hoeveel pk’ dat er precies zijn vergat Hamann echter te vermelden. (lees: verwaarloosbaar weinig)

Het interieur is volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant. In de demowagen is het interieur afgewerkt met tweekleurig slangenleer, aluminium, pearl velours vloermatten en carbon. Het geheel zorgt voor een extravagante look. Of het daarom ook mooi is laat ik aan jullie over.

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Hamann Porsche Cayenne Cyclone

Deel dit bericht:

2 reacties op "Hamann Porsche Cayenne Cyclone"

  1. BNNY 18-01-2008 om 18:23

    Je moet er wel voor zijn..

  2. MRM 20-01-2008 om 13:16

    ik vind ‘m lelijk. Achterlichten, bweirk!
    stoelbekleding bweirk en dat slangenmotiefje, nuja, bweirk

Reageer

Reactie aan het plaatsen...