Spyshots: Renault Laguna Coupe

Renault Laguna Coupé Spyshots
We werden op de IAA in Frankfurt aangenaam verrast door de prettige verschijning van de Renault Laguna Coupé. Nu kunnen we enkel hopen dat hetgeen onder de bedekking even aangenaam is als hetgeen we hier al te zien kregen.

Het is nog te vroeg om u te kunnen overladen met informatie omtrent deze wagen, maar we kunnen al enkele voorspellingen doen. Zo zal de wagen allicht komen met assortiment van diesel- en benzinemotoren, variërende van 1.6l tot 2.0l en 112Pk tot 170Pk. Ongeveer zoals het nu is dus. Voor de echte petrolheads zal de 3.0l V6 motor ook een optie zijn.

Qua uiterlijk zal deze wagen volgens mij veel weghebben van het concept dat in Frankfurt werd voorgesteld, omwille van het feit dat dat concept niet zó gewaagd was. De vleugeldeuren die we daar zagen, zullen waarschijnlijk niet op de productie-versie verschijnen, maar de rest lijkt me redelijk representatief voor de toekomst.

Het interieur dat we hier zien zal waarschijnlijk ook nog veranderen, want het ziet er allemaal een beetje té futuristisch uit en weinig functioneel. Aan de andere kant, Renault, soms weet het merk toch te verbazen.

(Spyshot: Autowereld.com)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...