Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento
Maserati heeft op het autosalon van Detroit een speciale versie van de Quattroporte voorgesteld, van de versie worden maar 100 stuks gebouwd.

De Quattroporte Collezione Cento is goed voorzien van allerlei gadgets en wordt, om de exclusiviteit te benadrukken, maar 100 keer gebouwd. De wagen wordt uitgevoerd in exclusieve ivoorkleurige lak en beschikt over 20″ gepolijste wielen. Het interieur is voorzien van lederen stoelen met diamantvormig stiksel en het dashboard is bekleed met Wengéhout en afgewerkt met parelmoeren inlegstukken. Maserati wil hiermee de kritiek op het interieur van hun modellen van tafel vegen. Het merk benadrukt trouwens dat klanten steeds zelf hun interieur kunnen kiezen, uiteraard tegen een meerprijs.

Achterin heeft het Maserati Multimedia Entertainment systeem een prominente plaats gekregen. Op het systeem kan je niet alleen je iPod aansluiten maar ook video’s afspelen, foto’s bekijken en je SIM kaart inbrengen. De wagen is dus goed voorzien. Motorisch blijft alles bij het oude, 405pk gekoppeld aan een automatische zesbak.

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maserati Quattroporte Collezione Cento"

  1. XliljeezyX 16-07-2008 om 22:04

    De buurman van mijn opa heeft deze maserati! In werkelijk heid is het echt een beuty! heb er zelf wel 10 meter mee gereden :P(beter dan niks toch o0?) zti heerlijk confortabel! ook achterin genoeg ruimte! en toen reed hij ik mocht even stukje mee rijden op de snelweg voor je het wist zat je al op de 200 km-h!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...