Jeep Renegade Concept

Jeep Renegade NAIAS
Jeep heeft op het autosalon van Detroit het Renegade concept voorgesteld, de conceptwagen heeft het groene thema in de hoofdrol.

De Renegade is een hybride die aangedreven wordt door twee elektromotoren. Deze leveren een vermogen van 268 pk en drijven elk één as aan. Een opgeladen Lithium-ion accupakket heeft een actieradius van 65 kilometer. Daarnaast is de Renegade ook voorzien van een driecilinder 1,5-liter Bluetec-dieselmotor met een vermogen van 115 pk. Topsnelheid van de wagen is 145 km/u en hij accelereert in 8,5 seconden naar 100 km/u. De totale actieradius bedraagt 650 km.

Verder is het studiemodel voorzien van draadloze elektronica. Deze zit allemaal omvat in een uitneembare unit. De centrale display is draaibaar en kan zo ook door de passagier worden gebruikt. Jeep heeft de Renegade opgebouwd met zo weinig mogelijk onderdelen. Zo bestaat het interieur en onderstel bijvoorbeeld uit één stuk aluminium. De Renegade is daarenboven volgens Jeep volledig recycleerbaar. Ook leuk is dat er in de wagenvloer een afvoer is opgenomen, het water dat het interieur binnenkomt stroomt dankzij een speciale structuur van de vloermatten naar het laagste punt van de wagen waar het weer naar buiten stroomt.

Jeep Renegade NAIAS

Jeep Renegade NAIAS

Jeep Renegade NAIAS

Jeep Renegade NAIAS

Jeep Renegade NAIAS

Jeep Renegade NAIAS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...