Ad Personam: als je Lamborghini niet exclusief genoeg is.

Lamborghini Ad Personam
Rijke mensen staan erom gekend ook speciale verlangens te hebben als het aankomt op mobiliteit. Speciaal voor hun ontwikkelde Lamborghini het ‘Ad Personam’ programma.

Het ‘Ad Personam’ programma houdt concreet in dat je bij de optielijst van de Gallardo ‘Marrone Apus’ als kleur kan kiezen en ‘Marrone Gaia’ kan aanduiden als je deze bepaalde soort alcantara-leder in je auto verwerkt wilt zien. De middenconsole wordt in pianolak uitgevoerd. De kleur ‘Marrone Apus’ kennen we van de Lamborghini Reventón.

Zoals je kan zien wordt de Lamborghini Murciélago ook in het felblauw – Blu Cepheus zoals Lamborghini die smurfenkleur noemt – geleverd. Leuk om weten is dat de felblauwe kleur afhangt van de lichtinval. Zo zal je er verschillende tinten in herkennen. Op de kuipzetels van je LP 640 kan je onbewerkt leder laten stikken, dat doet denken aan de tijd waarin men nog op een paard reed met een zadel, in tegenstelling tot rijden met veel paarden onder de motorkap.

Spijtig genoeg heeft het ‘Ad Personam’ programma geen speciale motoren voor deze Lambo’s klaarstaan, maar ik denk dat de motoren van beide wagens toch volstaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...