Preview: Opel Insignia 2009

Preview: Opel Insignia 2009
We hebben enkele nieuwe impressiefoto’s op basis van spyshots van de toekomstige Opel Insignia in de mailbox gekregen.

Opel zal zijn nieuwe middelgrote sedan voorstellen op het Britse autosalon in Juli. Kort na deze lancering zal de wagen ook beschikbaar zijn voor de Europese markt. In de VS komt de wagen er vanaf 2010 onder de naam Saturn Aura.

De laatste gegevens vertellen ons dat de Insignia breder en langer zal zijn dan de huidige Vectra en dat deze op het nieuwe Epsilon II platform zal gebouwd worden. De wagen behoudt zijn voorwielaandrijving en zal beschikbaar zijn als sedan, vijf-deur hatchback en stationwagon.

Impressiefoto’s (Via: MotorAuthority)

Preview: Opel Insignia 2009

Preview: Opel Insignia 2009

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...