Britten willen Jeremy Clarkson als premier

Jeremy Clarkson in Ariel Atom
Uit een peiling blijkt dat de Britten het liefst Top Gear-presentator Jeremy Clarkson als premier zouden hebben. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

De 47-jarige Top Gear presentator heeft nog niet gereageerd op de peiling maar de Britse krant the Daily Mail suggereerd wel al enkele van zijn standpunten. Zo zou Jeremy wel te vinden zijn voor een afschaffing van de flitspalen, het terugdraaien van het rookverbod en het verbieden van fietsen. Om de opwarming van de aarde te stimuleren zou een belastingvoordeel moeten gegeven worden voor grote auto’s en jonge criminelen moeten hard worden aangepakt.

Volgens de peiling is er in Clarkson’s kabinet ook nog ruimte voor Top Gear co-presentator Richard Hammond en model Heidi Klum. Mijn stem heeft Jeremy alvast!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...