Citroen maakt woensdag nieuw model bekend

Citroën Reveal
Citroën gaat woensdag een nieuw model bekend maken, daarvoor heeft het een aftelwebsite online gezet. Woensdag om 9u weten we over welk model het gaat.

Volgens de geruchten mogen we ofwel de C4 Crossover, de op de C-Airscape gebaseerde C5 Cabrio of de nieuwe C8 verwachten. Woensdag om 9u weten we pas zeker wat Citroën voor ons in petto heeft.

Rond April dit jaar werd een C4 op verhoogd platform gespot die met de trend van de wannabee-offroad wagens mee wil gaan. Citroën zou in 2008 ook met een Crossover versie van de vijfdeurs C4 op de markt kunnen komen maar dat is verre van zeker.

De C5 Cabrio, zal net als de nieuwe C5 gebaseerd zijn op het C-Airscape concept dat in Frankfurt werd voorgesteld. De C5 Sedan gaat in première op het autosalon van Brussel en het is niet ondenkbaar dat Citroën ook al een preview geeft van de cabrio variant.

Ook de C8 is een mogelijke nieuwkomer, de huidige tweede generatie is reeds op de markt sinds 2002 en zou binnenkort ook aan vernieuwing toe zijn. Rest ons niets anders dan geduldig af te wachten tot woensdag, dan hebben we ongetwijfeld meer informatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...