80 Lamborghini Reventón’s extra?

Lamborghini Reventon
We konden eerder al lezen dat er slechts 20 exemplaren van de exclusieve Reventón gebouwd zouden worden. Nu hebben we gehoord dat er wel eens 80 exemplaren extra gemaakt zouden kunnen worden. Weg exclusiviteit.

Die 80 exemplaren maken hem natuurlijk nog steeds niet beschikbaar voor stervelingen zoals u en ik, maar hoe moet de iets minder gewone sterveling met een Lamborghini Reventón zich nu voelen, wetende dat zijn exclusieve wagen plotsklaps minder exclusief wordt. Geen mooi nieuwjaarsgeschenk als je ’t mij vraagt.

Wij daarentegen geven wel een mooi nieuwjaarsgeschenk. Videobeelden: hier, hier & hier.

En nog wat foto’s van de voorstelling in Frankfurt:

Lamborghini Reventon

Deel dit bericht:

1 reactie op "80 Lamborghini Reventón’s extra?"

  1. MRM 31-12-2007 om 12:39

    ik ben in frankfurt blijkbaar vergeten een shot te nemen van de volledige voorkant van deze wagen :s

Reageer

Reactie aan het plaatsen...