Nieuw nummer voor SMS-parkeren

Mobile Parking
Je parkeerticket mobiel aankopen kan al een tijdje in diverse steden. Vroeger moest je daarvoor het nummer 3311 gebruiken, vanaf 2 januari zal dat veranderen naar 4411.

Dit komt door een Koninklijk Besluit dat het beheer van de nationale nummerregeling betreft. Alle mobiele betalingen moeten voortaan via een 4000-nummer gebeuren, zo ook de parkeertickets. Aangezien hun oorspronkelijk nummer 3311 was, zal hun nieuw nummer 4411 zijn om zo weinig mogelijk verwarring te veroorzaken.

Momenteel kan je je ticket elektronisch betalen in Antwerpen, Mortsel, Hasselt & Tienen. Vanaf 2 januari kan dit normaal ook in Lokeren, vanaf 15 januari in Wetteren en vanaf 1 april in Turnhout. Moest dit een grap zijn, het is een betere grap dan deze.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...