Volvo Gent sluit?

volvo C30
Het Zweedse AutoMotorSport.se schrijft dat het wel eens goed zou kunnen dat Volvo Gent zijn deuren zal sluiten. Vooral omdat het door de zwakke dollar moeilijk te verantwoorden is de productie in Gent te leggen.

Dit is omdat veel Volvo’s die in Gent geproduceerd worden bestemd zijn voor de Amerikaanse markt. Als de dollar blijft dalen en de euro blijft stijgen, zit Volvo met een gebrek aan competitiviteit tegenover andere producenten die niet in Europa produceren.

Het sluiten van Volvo Gent zou alweer een geweldige kaakslag zijn voor de Belgische auto-industrie. Weliswaar gaat het hier enkel over geruchten, nog niets is zeker! Enkel in Ford Genk en Volkswagen Vorst is er de laatste tijden goed nieuws gebracht, na veel slecht nieuws over onder andere Volkswagen Vorst, Opel & Renault.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volvo Gent sluit?"

  1. Theelen walter 18-01-2008 om 22:34

    Hallo beste volvo rijders de c30 is een mooi en sexy wagen, het straald klasse en elegantie uit toch zeker met een vrouw achter het stuur. Mijn vrouw was de eerste die er hier in de streek mee rond reedt. Het is een pareltje van een auto en zij wil het dan ook niet reulen voor voor de duurste porche.
    Laat ons eerlijk zijn iedereen zijn keuze maar eens VOLVO altijd VOLVO.
    Groetjes en tot in een VOLVO

Reageer

Reactie aan het plaatsen...