Kleemann ML63K Bi-turbo

Kleemann ML63K Bi-turbo
Deense tuner Kleemann heeft de Mercedes ML 63 AMG onder handen genomen. Het tuningbedrijf heeft een turbocharger op de 6.3 liter V8 motor geplaatst.

De 6.3 liter V8 AMG motor heeft standaard 510 pk maar dankzij de turbocharger van Kleemann bereikt de motor een maximaal vermogen van 800 pk en 1.000 Nm koppel. De ML 63 AMG versnellingsbak (7G Speedshift) en 4-Matic vierwielaandrijvingssysteem bleken de extra kracht aan te kunnen en moesten door Kleemann dus niet verbeterd worden.

De prestaties van de Kleemann ML63K Bi-turbo zijn verbluffend, een sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 4 seconden en de topsnelheid van de SUV ligt boven de 300 km/u. De ML63K is verlaagd en staat op speciale 20″ Kleemann TS-7 velgen. De wagen kreeg ook een exclusieve mat witte kleur mee, Nordic White.

Kleemann ML63K Bi-turbo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...