Spyshots: Baby Alfa Romeo

Alfa Romeo baby
De eerste foto’s van de nieuwste telg van de Alfa-familia zijn er! De wagen is weliswaar bedekt door een doek dat geweldig veel roet in het eten gooit.

Weliswaar is de kans zeer groot dat we voor de voorstelling op het autosalon van Genève al een glimp van deze wagen zullen kunnen zien, zoals dat wel vaker eens voorkomt. Maar persoonlijk vind ik het wachten niet erg. Wachten wordt namelijk veelal beloond!

Deze baby-Alfa heeft nog steeds geen naam gekregen. Alfa Romeo deed eerst een internetpeiling en toen kwam de naam Furiosa uit de bus. Tegen die naam kwamen er echter bezwaren en wat het nu zal worden, weet geen kat.

Wel kunnen we de uitlaat van de nieuwe Alfa al zien en persoonlijk vind ik dat ding er niet uitzien. Maar er is nog tijd genoeg en er kan nog veel veranderen. Laat ons hopen dat de uitlaat één van die dingen is die veranderen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Baby Alfa Romeo"

  1. PJS 27-12-2007 om 20:05

    De uitlaat ziet er inderdaad wat vreemd uit maar de bolle achterkant is wel zeer mooi.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...