Facelift Lancia Phedra komt naar Brussel

Nuovo Lancia Phedra Facelift
Lancia stelt op het autosalon van Brussel de vernieuwde Phedra voor. De wagen krijgt enkele cosmetische wijzigingen en een nieuwe biturbo motor.

Onder de motorkap kunnen consumenten kiezen voor een nieuwe 2.2 liter JTD motor met 170PK en 370 Nm koppel. Deze 2.2 Multijet wordt gekoppeld aan een manuele zesbak en een standaard roetfilter. Een sprint naar 100 km/u is met deze motor voorbij in 10 seconden, de topsnelheid ligt op 200 km/u.

Aan de buitenkant heeft de Phedra een hertekend radiatorrooster, streepjes chroom op de bumpers en nieuwe zwart-zilveren 16″ velgen. Achteraan de wagen prijkt de naam van de wagen ‘Phedra’ in een nieuw italic lettertype en vermeld Lancia ook duidelijk dat er ‘170 HP’ onder de motorkap schuilt.

Het interieur van de Phedra is zeer luxueus met plaats voor zeven personen en 180 graden verdraaibare zetels die het binnenin gezellig kunnen maken. Voor de bekleding van dashboard en stoelen zijn er drie uitrustingsniveaus Argento, Oro en Platino.

De gefacelifte Phedra debuteert op het autosalon van Brussel die van 17 tot en met 27 januari 2008 wordt gehouden. In het voorjaar staat de vernieuwde Lancia Phedra in de showroom. De grootste concurrenten van de Phedra worden de Citroën C8, Peugeot 807 en Fiat Ulysse.

Nuovo Lancia Phedra Facelift

Nuovo Lancia Phedra Facelift

Nuovo Lancia Phedra Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...