Crazy Christmas Car Stuff

Hummer christmas kerstmis
Het is nu eenmaal de tijd van het jaar en een post over enkele automerken die rare dingen doen voor kerstmis misstaat dan niet. Houdt u klaar, want hetgeen u zal zien bij meer lezen is totaal nutteloos, smaakloos en wannabe-extravagant.

U heeft uiteraard de foto van de Hummer al gezien. Het gaat hier over een Hummer die getuned is door Geiger. Het is een geluk voor elke automobilist meen ik, dat deze wagen niet in productie gaat, het gaat hier namelijk over een marketing-stunt. Oh joy!… NOT!

Hieronder kan je ook nog enkele smaakvolle beelden zien van een motorblok, die klaar is om in je kerstboom gehangen te worden. Mooi zo. De eerste is een Chevrolet Tri-Power motorblok, de tweede een Chrysler Hemi motorblok en de laatste een Ford OHC Blow Fuel. Voor slechts $14,99 kan één ervan de jouwe zijn. Waar je ze kan kopen houd ik liever voor mezelf, je weet maar nooit dat er mensen zijn die er echt zo één zouden willen…

chevrolettri-power427.jpg

chrysler426hemikerstboom.jpg

fordsohcblownfuel427.jpg

En voor de iets rijkere mensen heeft Lamborghini een schitterend gamma klaarstaan. Naast een geweldig mooie kaars kan je ook een schitterende set kerstballen verkrijgen, om in je kerstboom te hangen. Ook kan je naast de paarse versie opteren voor de oranje versie, die al eerder getoond werd in deze aflevering van Top Gear.

lamborghini_christmas12.jpg

lamborghini_christmas2-12.jpg

lamborghini_christmas3-12.jpg

lamborghini_christmas4-12.jpg

Wat een hoop commercieel gezever. Wie rijdt er nu met een kerstmis-Hummer of hangt er nu een motorblok in zijn boom? Achterlijke mensen, inderdaad. Geiger zou beter iets nuttigs doen, de producent van motorblok-kerstballen zou beter echte motorblokken maken en moest Lamborghini geen kerstballen maken, hadden ze misschien al meer dan 3.000 Murciélago’s geproduceerd.

PS: gelukkig kerstfeest to you all!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...