Vanavond: Top Gear Aflevering 10 om 21u

Top Gear Aflevering 10 + Big Night
Vanavond wordt om 21u de tiende en laatste aflevering van het tiende Top Gear seizoen uitgezonden op BBC2. Niet te missen!

In de laatst aflevering plaatst het Top Gear-team de BMW M3, de Mercedes C63 AMG en de Audi RS4 tegenover elkaar in Spanje. James May neemt de nieuwe Jaguar XF onder handen en de Star in a Reasonably Priced Car is vandaag David Tennant.

Vanavond wordt de BBC2 trouwens voor de gelegenheid omgedoopt tot “Top Gear-avond” want de presentatoren presenteren vandaag ook andere programma’s. Om 20u trapt James May af met My Sister’s Top Toys, waarin hij het speelgoed van zijn zussen vernielt. Om 21u is er dus Top Gear en om 22u zien we een documentaire van Richard Hammond over Evel Knievel. Als afsluiter van de avond presenteert Jeremy Clarkson Have I got News For You om 23u.

Voor diegenen die vanavond niet kunnen kijken of de aflevering graag opnieuw willen zien zetten we morgen zowel de Youtube als Bittorent bestanden online.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...