Honda’s gamma = 10% hybride tegen 2010

Honda Hybride
Honda wil tegen 2010 een gamma hebben, waarvan het kan zeggen dat 10% hybride is. Dit komt omdat een zuinige dieselmotor niet meer zal volstaan om de Japanse markt in te palmen.

Honda zal de komende 2 jaar 2 geheel nieuwe hybrides voorstellen. De eerste is de ‘Global Hybrid’ waarmee het merk de hybride wagens toegankelijk wil maken voor het grote publiek. Deze kleine wagen zal goedkoper zijn dan de Civic Hybrid en dan de -door ons geliefde^^- Toyota Prius.

De tweede hybride zal een sportwagen zijn die sterk zal lijken op de Honda CR-Z, een concept van Honda. Honda zal deze wagen onthullen op de Motor Show in Detroit. We kijken vooral vol spanning uit naar deze hybride sportwagen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...