BMW gaat banen schrappen

BMW CS concept
We wisten u al eerder te vertellen dat het niet zo goed gaat met BMW als de producent zou hopen. Daardoor is de kans groot dat BMW banen gaat schrappen.

Dit wist BMW vrijdag in München te vertellen. Volgens een Duits automagazine gaat het om 8.000 banen die geschrapt zullen worden. De concurrentie-strijd lijkt op een barsten te komen, nu vooral Audi & Mercedes – de twee grootste concurrenten – het goed blijken te doen. 8.000 minder loongerechtigden moet de competitiviteit van BMW revitaliseren.

Deel dit bericht:

4 reacties op "BMW gaat banen schrappen"

 1. Stefan 22-12-2007 om 12:18

  Tja, dat komt er nu van he, altijd dezelfde ouderwetse modellen, dashboards, en dan nog STEEDS die STOMME optie van witte pinkers!!!
  Ze zullen het nooit leren… Audi zal zéér binnenkort boven alles staan!!

 2. PJS 22-12-2007 om 12:22

  Ik volg Stefan op het vlak dat Audi BMW binnenkort zal inhalen.

 3. Kurt 29-12-2007 om 22:40

  toch even de enige waarheid over BMW, het feit dat er 8000banen worden geschrapt heeft niks te maken met de verkoop,want BMW is nog altijd het best verkopende merk tov Audi en Mercedes.het heeft gewoon te maken met het feit dat de winst per auto kleiner is dan bij de concurrentie.wat die witte pinkers bertreft kan ik u zeggen als ge een beetje van autos op de hoogte zijt,er sinds de huidige 3-serie vanaf 2005 de pinkers geintegreerd zitten met de koplampen,dus pinkers altijd wit! wat te denken van audi met zijn ouderwetse trillende dieselmotoren die pas vanaf 2008 eindelijk eens voorzien worden van common-rail techniek,iets wat de concurrentie al meer dan 8 jaren voorziet.

 4. Autofreak 29-12-2007 om 23:29

  Audi is en blijft een klassemerk en niemand zal daarboven staan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...