Venom 650R: Harder, Better, Faster, Stronger

venom-650r.jpg
Hennessey (bekend van z’n Vipertuning kwaliteiten) heeft de nieuwe 2008 Viper SRT10 onder handen genomen.

De vermogen-upgrade wordt gerealiseerd door aanpassingen aan het uitlaatsysteem en de katalysator en voegt hiermee 78pk extra toe aan het motorblok, wat het totaal brengt op 678pk. Deze extra paarden zorgen ervoor dat deze Hennessey Viper een volle 1,5s sneller is in de snelheidsrun van 0 tot 250km/u dan een gewone Viper. Tevens werden de remmen aangepast, om het gewicht te reduceren.

De update omvat ook enkele interieuraanpassingen, zoals Venom badges hier en daar, Venom voetmatten en een mooi (en goed zichtbaar) serienummer, om iedereen te laten weten dan je dan toch niet met die gewone SRT10 rijdt.

Van deze Viper zal Hennessey er een tweehondertal bouwen en bij elke aankoop krijg je de garanties dat je nieuwe Viper minstens 3 jaar perfect mee zal gaan.

Deze Viper wordt de perfecte tegenhanger van de toekomstige Corvette ‘Blue Devil’ 2009, maar om uit te maken wie het eerst over de streep zal komen, zullen we moeten wachten tot beide autos naast elkaar komen te staan…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Venom 650R: Harder, Better, Faster, Stronger"

  1. bla bla bla 08-10-2008 om 15:00

    what een mooie bak

Reageer

Reactie aan het plaatsen...