Pininfarina toont Sintesi Concept in Geneve

Pininfarina Birdcage Concept
Pininfarina is waarschijnlijk één van de meest invloedrijke autodesignbedrijven ter wereld, het merk zal op het autosalon van Genève het Sintesi concept onthullen.

Pininfarina is bekend van prachtige wagens zoals de Ferrari P4/5, 330GTC, Testarossa en de 410 Superamerica. Pininfarina zal op het autosalon van Genève in 2008 met een nieuw concept komen, het eerste na de Maserati Birdcage (foto bovenaan) drie jaar geleden.

Het Sintesi Concept is ontworpen onder leiding van de Belg Lowie Vermeersch, Lowie is Design Director bij Pininfarina en heeft inmiddels al 10 jaar ervaring binnen het bedrijf. “Sintesi omarmt de innovatieve technologieën die ons toelaten de nieuwe mogelijkheden in mobiliteit te verkennen.” De wagen wordt ongetwijfeld zeer futuristisch en zal de krijtlijnen trekken voor de toekomst in autodesign en -ontwikkeling.

De sportiviteit zal zeker niet verloren gaan in de high-tech wagen. Het Sintesi Concept blijft een Pininfarina design dat jarenlang voor passie, puurheid en toekomstvisie heeft gestaan. Foto’s van de wagen zijn nog niet beschikbaar maar het bedrijf verklapt ons wel dat er vanaf januari een online teaser campagne opgezet zal worden in afwachting van zijn debuut op het autosalon van Genève in maart 2008.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...