Paris Hilton zoekt Hybride

Paris Hilton SLR McLaren Zwart
In een interview heeft Paris Hilton verklaard dat ze enkele “groene” dingen zal ondernemen, zo is ze op zoek naar een hybride wagen.

Hilton rijdt momenteel een zwarte SLR McLaren en op die keuze kunnen we niets aanmerken, toch wordt blijkbaar ook zij beïnvloed door Al Gore. Paris is van plan om een hybride wagen te kopen en spaarlampen in haar huis te plaatsen.

“Ik heb alle lampen in mijn huis vervangen en ik heb een Hybride wagen besteld.” zegt de 26-jarige Paris Hilton in een interview met de Associated Press “Kleine dingen die mensen alle dagen kunnen doen om een groot verschil te maken.” Daarenboven is ze momenteel vrijgezel, nu weet je alvast dat je met een Toyota Prius een grote kans maakt… NOT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...