Hummer HX Concept

Hummer HX Concept
Hummer plant om twintig procent van zijn productie te exporteren, daarvoor wil het de Japanese markt veroveren. Het merk wil ook een groener imago.

Op het autosalon van Detroit staat Hummer met de HX Concept car, het design komt van drie studenten uit Detroit’s College for Creative Studies. De drie, David Rojas, Min Young Kang en Robert Jablonski, werden door General Motors in dienst genomen en bouwen met de HX een terreinwagen met afneembaar dak en de mogelijkheid om op bio-ethanol of biodiesel te rijden.

De uiteindelijke conceptwagen zullen we te zien krijgen op het autosalon van Detroit in Januari. Het HX Concept moet de voorbode worden van een kleiner model dat de concurrentie moet aangaan met onder andere de Jeep Wrangler. Het nieuwe model zal in ieder geval voorzien zijn van uitneembare dakpanelen.

Hummer zal deze lente zijn intrede maken op de Japanse markt. Het bedrijf wil op termijn twintig procent van zijn productie exporteren en daarvoor wil het Japan gebruiken. Het exportpercentage van Hummer is momenteel veertien procent.

Hummer HX Concept

Hummer HX Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "Hummer HX Concept"

  1. 5589 23-05-2009 om 12:18

    lelijkkkkkkkkkkkkkkkkkkk1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. XliljeezyX 23-05-2009 om 14:20

    Perfect voor Dakar.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...