Preview: Audi TTS Roadster 2009

Preview Audi TT-S Roadster 2009
Volgens de productplanning komt de Audi TTS er in het tweede kwartaal van 2008, Audi werkt ondertussen ook aan een Roadsterversie van deze wagen.

Eerder deze maand werd een onvermomd Audi TT model gespot met een volledig nieuwe bumper en koplampen afgewerkt met een dunne streep LEDs. Deze nieuwe variant wordt de S-versie van de Audi TT en zal op het autosalon van Genève staan. De Audi TTS krijgt een 2.0 liter TFSI motor met 270 pk en een koppel van 350 Nm.

Op de impressiefoto zie je hoe de Audi TTS Roadster er ongeveer uit zal zien, net zoals de TTS kan je hem onderscheiden van de standaardmodellen door zijn nieuwe voorbumper, grotere luchtinlaten, vier uitlaatpijpen en LED verlichting vooraan. De wagen wordt verder ook uitgerust met een stevigere ophanging en betere remmen. De TTS Roadster wordt tegen 2009 verwacht.

Impressiefoto (via: MotorAuthority)

Preview Audi TT-S Roadster 2009

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...