Land Rover Coupe 2010

Land Rover Coupé Crossover
Land Rover bouwt in navolging van de BMW X6 en de SsangYong Actyon een SUV Coupé. Vandaag heeft het een eerste foto vrijgegeven.

Land Rover zal in Januari op het autosalon van Detroit de LXR concept car laten zien. Het is de voorganger van de SUV Coupé die uiteindelijk in productie zal gaan tegen 2010. Land Rover deed dit eerder ook met het Range Stormer studiemodel om de uiteindelijke Range Rover Sport te bekomen. Verder is er nog geen informatie over dit nieuwe project vrijgegeven, we moeten het stellen met deze foto en een eerder vrijgegeven ontwerpschets.

Als alles volgens planning verloopt komt deze nieuwe Land Rover tegen eind 2010 op de markt. Het is de bedoeling dat de wagen naast zijn prachtige coupélijn ook niets van zijn terreincapaciteiten zal prijsgeven. In Januari weten we zeker meer.

Land Rover Coupé

Land Rover Coupé

Deel dit bericht:

2 reacties op "Land Rover Coupé 2010"

  1. gecko 11-12-2007 om 13:10

    mmm deze fotos zijn voor mij genoeg om te beginnen sparen! heerlijk

Reageer

Reactie aan het plaatsen...