Seat Ibiza in Geneve

Seat Ibiza
We toonden u eerder al spyshots van de nieuwe Seat Ibiza, maar tegen 4 maart zouden we in staat moeten zijn u de definitieve foto’s te geven, want dan opent het autosalon van Genève zijn deuren en daar zal de Seat Ibiza aanwezig zijn, net zoals deze redactie.

Aangezien Seat voor 40% draait op de verkoop van de Ibiza, moet het wel een geslaagd model zijn. De Seat Ibiza wordt gebouwd op hetzelfde onderstel als dat van de Skoda Fabia en de Volkswagen Polo.

Er zal aanvankelijk keuze zijn tussen een 1,4l en 1,8l TSI motor, die al dan niet met een compressor is uigerust en op lange termijn een 1,2l motor. Menig tuner wacht allicht op de komst van deze wagen, daar de Seat Ibiza menig tuninghart doet smelten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...