Zagato bouwt carrosserie voor Bentley

Spyker C12 Zagato
Carrosseriebouwer Zagato werkt aan een carrosserie voor Bentley, de wagen wordt verwacht op het autosalon van Genève.

Zagato zit niet stil, het laatste jaar bouwden ze al een carrosserie voor de Spyker C12 Zagato, Maserati GS Zagato en de Ferrari 575 GT. Bentley blijkt de volgende in de rij. Welk model ge- of verbouwd wordt en hoe de carrosserie er zal uitzien is nog niet bekend. Zagato werkte in het verleden al voor Ace, Bristol, Aston Martin, Jaguar, MG, Rolls-Royce en Rover. Het bedrijf heeft dus voldoende Engelse ervaring.

Wanneer Zagato de Bentley af zal hebben is nog niet bekend maar we verwachten dat deze komende maart op het autosalon van Genève zal staan.

Maserati GS Zagato
Ferrari 575 GTZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...