Productplanning Audi uitgelekt

Audi Cross Cabriolet quattro concept
De planning van Audi voor dit jaar is uitgelekt op het internet, op een fiche bestemd voor Audi-verkopers is te zien wanneer welke auto op de markt komt.

Interessantst is de planning van de nieuwe mid-sized SUV, de Q5. Deze is gepland voor het einde van het derde kwartaal en is dan beschikbaar met een 2.0 en 3.0 TDI met 170 en 239 pk en een 2.0 TFSI met 210 pk. Ook over de Audi TTS werd reeds lang gespeculeerd, de wagen komt er in het tweede kwartaal van volgend jaar en zal volgens de planning 270 pk halen uit een 2.0 TFSI motor.

In het eerste kwartaal van 2008 mogen we alvast de A3 Cabrio, de Audi A4 1.8 TFSI en de RS6 Avant verwachten samen met 3 lichtere motoren voor de Audi A5. Het tweede kwartaal brengt de Audi TTS en de Audi A4 2.0 TDI. Midden 2008 krijgen we dan de facelifts van de A3 en de A6 achter de kiezen. Het jaar wordt bij Audi afgesloten met de Audi Q5 en de Q7 6.0 V12 TDI met 500 pk op het einde van het derde kwartaal.

Audi Planning

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...