Vanavond: Top Gear Aflevering 8

Top Gear Seizoen 10 Aflevering 8
Vanavond om 21u wordt de achtste aflevering van het tiende Top Gear seizoen uitgezonden op BBC2. Niet te missen!

Centrale gast vanavond is F1-piloot Lewis Hamilton die de Suzuki Liana zal rijden, hij probeert de eerdere rondetijden van onder andere Damon Hill en The Stig te verbeteren. Richard Hammond daarentegen wist beslag te leggen op de F1 wagen van Renault waarmee Fernando Alonso kampioen werd in 2005. Jeremy Clarkson en de Stig testen verder de Vauxhall VXR8, de vervanger van de Monaro. Om te bekomen van al die spanning zoeken James May en Jeremy Clarkson in het Beaulieu Motor Museum welke wagen als eerste een stuur vooraan had een versnellingspook in het midden en ontkoppelings-, rem- en gaspedaal (in die volgorde) onderaan. Star in a Reasonably Priced Car is vandaag James Blunt.

Voor diegenen die vanavond niet kunnen kijken of de aflevering graag opnieuw willen zien zetten we morgen zowel de Youtube als Bittorent bestanden online.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...