Teasers Volkswagen Passat Coupe

Teaser Volkswagen Passat Coupé
We wisten u eerder al wat informatie te geven over de Volkswagen Passat Coupé en daar gaan we lustig mee door! Vandaag zijn er teasers vrijgegeven door VW die de nieuwe Passat Coupé afbeelden. Veel hebben we daar uiteraard niet aan, maar we delen ze graag met u!

Niet veel nieuws onder de zon uiteraard, we zien een afgelijnde daklijn, – zoiets hadden we wel verwacht bij de coupé-versie – het dak en het logo aan de voorkant. Niet veel nieuws onder de zon dus! Nog een geluk dat jullie hier enkele impressies kunnen vinden, die wel een bijdrage kunnen leveren aan een beeld over de toekomstige VW Passat Coupé.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teasers Volkswagen Passat Coupé"

  1. PJS 02-12-2007 om 9:43

    Als ik mij niet vergis wordt hij voorgesteld op het autosalon van Genève…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...