Abt Audi R8

Abt Audi R8
De Audi R8 is ongetwijfeld de sportwagen van het moment en ook voor tuningbedrijven is het een leuke wagen. Naast PPI tuning en Kicherer heeft nu ook Abt de R8 onder handen genomen.

Audi-tuner Abt heeft de R8 onder handen genomen maar raakt daarbij niet aan de V8 met 420 pk. Jammer want alleen daar zien wij graag nog wat extra. Abt heeft de “verfraaiingen” aan de buitenkant gehouden, het ontwikkelde een bodykit dat voor gewichtsbesparing en een betere gewichtsverdeling zorgt. De voorbumper, de zijskirts en de achterzijde werden door Abt onder handen genomen. Lelijk is het zeker.

Abt heeft twee varianten van de getunede R8 voorzien, de eerste heet Extravagant (zie foto) en is voorzien van zogenaamd “zichtcarbon”. De extravagante klant kan zelf kiezen op welke plekken hij die opties wil aanbrengen. Patserige R8 bezitters zullen dus zeker niet twijfelen om hun sportwagen van deze kleurencombinaties te voorzien, zonder te weten hoe belachelijk het er uit ziet.

De tweede versie van de R8 heet Exklusiv en heeft een bodykit die bestaat uit lichtgewicht materiaal GFK. Deze versie is dan weer wenselijker want het draagt bij tot een betere pk-gewichtsverhouding en dus betere prestaties. Om het geheel af te werken heeft Abt de R8 voorzien van nieuwe 20 inch velgen en een verbeterd remsysteem.

Abt Audi R8

Deel dit bericht:

3 reacties op "Abt Audi R8"

  1. jordy labee 25-09-2008 om 14:15

    mooie auto

  2. kees 11-12-2008 om 19:25

    coole car man!!!!!!!!

  3. sinterklaas 11-12-2008 om 19:26

    wat een rot auto

Reageer

Reactie aan het plaatsen...