VW Golf Variant RaVe

VW Golf Variant RaVe 270 pk
Volkswagen staat op het autosalon van Essen met de krachtigste Golf Variant ooit, een 270 pk sterke Golf Variant RaVe 270. Power voor tuners!

Volkswagen pronkt op de tuningbeurs in Essen met een 270 pk sterke Golf Variant RaVe. Onder de motorkap zit de 2,0-liter turbomotor uit de Golf GTI en de wagen is uitgerust met het vierwielaandrijvingssysteem van de R32. Een sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 5,8 seconden en de wagen is begrensd tot 250 km/u. Het verbruik ligt op 9,1 liter per 100 km.

De Golf Variant RaVe is voorzien van een uitgebreide bodykit die bestaat uit bumpers, een grille, achterlichten, koplampen en zijspiegels. Binnenin zijn er lederen kuipstoelen met het R-logo geplaatst. Ook de audio-installatie is op maat van de tuners gemaakt: het radio-/navigatiesysteem is gekoppeld aan drie versterkers met dertien speakers, een 880 Watt sterke subwoofer en twee in chroom gevatte exemplaren van 250 Watt.

VW Golf Variant RaVe 270 pk

VW Golf Variant RaVe 270 pk

VW Golf Variant RaVe 270 pk

VW Golf Variant RaVe 270 pk

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...