Audi Abt AS4

Audi Abt AS4
Audi tuner Abt staat op het tuningsalon van Essen met een getunede A4: de Audi Abt AS4. Uit de 1.8 TFSI haalt Abt 240 pk.

Audi en VW-tuner Abt heeft zich direct na de lancering van de nieuwe A4 gestort op het nieuwe Audi model. Alle motorentypes kunnen door Abt worden opgevoerd behalve de standaard V6 FSI. De nieuwe 1.8 TFSI levert standaard 160 pk maar met het Abt Power S-pakket haalt deze motor een vermogen van 240 pk. De 2.0 TDI motor die standaard voor 143 pk zorgt werd tot 170 pk getuned, de Power S-kuur laat dit aantal zelfs toenemen tot 200 pk. Ook de 2.7 V6 TDI haalt in de AS4 230 pk, dat is 40 pk meer dan de niet opgevoerde versie. En alsof dat nog niet genoeg is kan de 3.0 TDI maximaal getuned worden tot 300 pk en een koppel van 600 Nm! Voor wie het iets kalmer aan wil doen kan deze ook tot 270 pk opgedreven worden, standaard levert de 3.0 TDI trouwens maar 240 pk en 500 Nm koppel.

Behalve de indrukwekkende motorconfiguraties heeft Abt ook aan het uiterlijk gedacht, zo heeft het een uitgebreide spoilerset voor de sedan ontwikkeld en staan velgen van 18 tot 20 inch klaar voor de nieuwe A4. Ook de bumpers en de twee dubbele uitlaten tonen ons dat het hier niet om een standaardversie gaat.

Audi Abt AS4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...