Win 3 Chevrolets in 1 keer!

ChevroletVoor de liefhebbers van Chevrolet, die ongetwijfeld bestaan, is er goed nieuws! Je kan namelijk in 1 keer 3 Chevrolets naar keuze winnen, door enkele muisklikken te doorstaan. Ook een leuke quote uitvinden kan helpen. Wat je moet doen is naar deze site gaan en daar de instructies volgen! Wie weet win jij wel drie geweldige Chevrolets… Nuja, geweldige Chevrolets, het blijven Daewoo’s, maar een wagen is een wagen nietwaar. Het leuke aan deze actie vind ik persoonlijk dat je er in 1 keer drie kan winnen. Redelijk nutteloos, want niemand die met 3 wagens tegelijk kan rijden, maar het kan leuk zijn om cadeau te doen aan vrouw/man/vrienden/ ouders/liefst niet aan grootouders, dat zou nog meer verkeersellende veroorzaken/… Meedoen is de boodschap dus! En moest je winnen, wees ons indachtig!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Win 3 Chevrolets in 1 keer!"

  1. PJS 23-11-2007 om 1:48

    1ste Chevrolet post op Groenlicht.be, proficiat voor je enthousiasme! 😉

  2. MRM 23-11-2007 om 10:58

    voor alles een eerste keer eh…

    Buiten voor Ssang Yong ofzo:p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...