Porsche 911 Aerokits

Porsche 911 Turbo Aerokit
Porsche bouwt voor zijn elfjes al langer spoilerkits, voor het type 997 heeft het een Turbo Aerokit voor de 911 Turbo en een Aerokit Cup voor de ‘gewone’ Carrera’s ontwikkeld.

De Turbo Aerokit geeft de 911 Turbo meer downforce. Vooraan krijgt de Turbo een aangepaste spoiler en achterop prijkt een grotere spoiler à la GT3. Dankzij dit extra spoilerwerk wordt de Turbo nog dichter op het asfalt gedrukt bij hoge snelheden. Voor sommigen is zo’n spoiler gewoon indrukwekkend, ik laat het liever bij de functionaliteit.

De Aerokit Cup is het spoilerpakket voor de 911 Carrera, hier krijgt de 911 grotere luchtinlaten vooraan en staat achteraan eveneens een grotere spoiler. Beide pakketten zijn binnenkort leverbaar en zullen 4920 euro kosten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...