Nieuwe versie van de Land Rover Defender

Land rover defender
Land Rover wordt 60 en dat dient gevierd te worden. En waarom dat niet doen met een speciale versie van de Land Rover Defender moeten ze daar gedacht hebben. Goed gedacht!

Ook al is de Defender door de jaren heen niet al te veel veranderd van uiterlijk, het is nog steeds een van de meest robuuste auto’s die er voor het moment bestaan. Al jaren gaat deze auto gewillig over elke heuvel en gelijk welk terrein. De motor heeft de laatste jaren enkele verbetering ondergaan, maar voor de mensen die nog wat niet-motorische extra’s willen, is er deze Defender: de Land Rover Defender SVX Special Edition.

Vooral het zilver dat contrasteert met het zwart valt op. De buitenkant is dan ook het enige waar verandering aan gedaan zijn. De Defender SVX-badge, de buisvormige zijdrempels, de scherp afgetekende omlijsting van de grille en de nieuwe koplampen met doorzichtige lens zijn enkele nieuwigheden naast de lichtmetalen velgen met 5 spaken, een versterkte aluminium afdekplaat onderaan en LED-achterlichten.

Ook het interieur is een beetje aangepast, maar veel verder dan nieuwe zetels, een nieuw geluidssysteem en een speciale versnellingspook zijn de mensen van Land Rover niet geraakt.

60 stuks van de 1.300 eenheden die gemaakt zullen worden, komen naar België. Eerst komt de break-versie, daarna de softtop. Voor de afbeeldingen van de respectievelijke auto’s, kan je hieronder terecht.

Land rover defender

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...