TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio
Duitse Porsche-tuner TechArt heeft de Porsche 911 Turbo Cabrio onder handen genomen, ideaal voor prestatiefreaks die toch de wind in de haren willen.

TechArt heeft de 911 Turbo Cabrio voorzien van twee nieuwe turbochargers, een carbon luchtaanzuiger en aangepaste intercoolers. Daarna werd het uitlaatsysteem in roestvrij staal met speciale high performance katalysatoren afgewerkt en een hoge druk sportluchtfilter geplaatst. De transmissie naar de vier wielen gaat met een aangepaste manuele zesbak met nieuwe oliekoelers.

Dankzij deze aanpassingen stijgt het vermogen tot 630 pk en heeft de wagen een koppel van 820 Nm. Een sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in minder dan 3,5 seconden en de topsnelheid ligt op 345 km/u. Om de stabiliteit bij deze hoge snelheden te garanderen hebben de ingenieurs een nieuw aerokit geplaatst met nieuwe bumpers, een geïntegreerde diffuser achteraan en een in de hoogte verstelbare achterspoiler.

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

TechArt Porsche 911 Turbo Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...