Bugatti Royale!?

Bugatti Royale
Bugatti liet weten dat er een nieuwe wagen zal komen en dat het geen instapmodel zal zijn. Wat we precies mogen verwachten weten we niet, maar dat het het neusje van de zalm zal zijn, daar mogen we van overtuigd zijn.

Bugatti heeft op zich maar één doel: tonen dat de VW-groep nog steeds prestigieuze wagens kan maken. Na een sportwagen zouden we dus een luxe-limousine verwachten met serieuze prestaties. Dan denken we aan concurrentie zoals de Maybach Laundlet en de Rolls-Royce Phantom.

Maar Bugatti heeft ons met de Veyron geweldig verrast en de Bugatti Veyron heeft geen enkele waardige concurrent op dit moment, dus wie weet doet Bugatti nogmaals zo een stoot met de Bugatti Royale, en zal hij de Maybach en de Rolls-Royce ver achter zich laten.

Laten we alleszins allen tezamen hopen dat de wagen zijn achterkant er niet zal uitzien zoals op de foto, want zeg nu zelf, dat trekt op niets! Een break for crying out loud!

1 ding is zeker: we zullen moeten afwachten. Tot dan zullen we ons tevreden moeten stellen met een impressie, die je hier kan vinden.

Bugatti Royale

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bugatti Royale!?"

  1. Bug 30-01-2008 om 10:24

    nee nee dat is niet wat je zegt een ‘lekker kontje’

Reageer

Reactie aan het plaatsen...