Audi R8 door PPI tuning

Audi R8 door PPI Tuning
De Audi R8 is goed op weg om de populairste sportwagen te worden van het moment en ook bij de tuningbedrijven valt de R8 in de smaak.

De perfectie van de Audi R8 heeft PPI Automotive Design een uitdaging gegeven, de wagen werd door de Duitse tuner in een windtunnel geplaatst om de aerodynamica nog te verbeteren met onder andere een carbon spoiler. Verder heeft PPI ook lichtgewicht 19″ Magnesium wielen geplaatst om de bestuurbaarheid nog te verbeteren.

Ook motorisch heeft PPI de R8 verbeterd dankzij een nieuw uitlaat- en versnellingssysteem. Het vermogen stijgt hiermee van 420 pk naar 460 pk terwijl het koppel van 430 Nm naar 465 Nm stijgt. Een sprint van 0 naar 100 km/u is daarmee voorbij in 4,4 seconden en de topsnelheid ligt nu op 305 km/u. Het nieuwe uitlaatsysteem zorgt er tegelijk voor dat het geluid dat de R8 produceert verbeterd.

Het interieur van de Audi R8 is al zeer mooi afgewerkt en PPI herkent dat, daarom heeft de tuner alleen wat accenten met carbon in het interieur aangebracht om de racelook te verhogen.

Audi R8 door PPI Tuning

Deel dit bericht:

2 reacties op "Audi R8 door PPI tuning"

  1. HC bas 02-06-2008 om 15:14

    damn zo`n auto is niet eens meer te tunen.. hij is standaard net als een lambo of weet ik veel dat is bijna ook niet te tunen…

    grtz. Bas

Reageer

Reactie aan het plaatsen...