Aston Martin V8 Vantage N400 Roadster

Aston Martin V8 Vantage N400 Roadster
De Aston Martin V8 Vantage N400 werd in September voorgesteld op het autosalon van Frankfurt, nu zijn er ook foto’s van de Roadster variant.

De Roadster werd tegelijk met de Coupé aangekondigd maar enkel de Coupé werd reeds voorgesteld in Frankfurt, van deze limited edition zullen maar 240 exemplaren gebouwd worden. De wagen wordt geproduceerd om Aston Martin’s prestatie tijdens de 24 uren van de Nürburgring te vieren en net als bij de Coupé is de Roadster voorzien van een Nürburgring-badge.

Net als bij de Coupé is in de Roadster de 4,3 liter V8 motor van de Vantage geupgrade van 380 naar 400 pk. Verder kreeg de wagen een sport pack aangemeten om de extra kracht onder controle te houden. Aan de buitenkant vallen vooral de doorschijnende achterlichten op.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...