Spyshots: Mercedes CLK 2009

Mercedes CLK 2009 Spyshot
Gisteren is in Stuttgart de nieuwe Mercedes CLK gespot die gepland is tegen 2009, de nieuwe CLK vervangt een vijf jaar oud model dat 1 facelift heeft gehad.

De nieuwe Mercedes CLK zou volgens bronnen vroeg in 2009 verkocht worden en de cabrioversie zou enkele maanden later net voor de zomer bij de dealers staan. De nieuwe CLK moet kunnen opboksen tegen de BMW 3-reeks coupé en de Audi A5, dit wordt ongetwijfeld niet zo eenvoudig.

De nieuwe CLK krijgt de gebruikelijke dieselmotoren onder de motorkap, het benzinegamma is minder uitgebreid met drie motoren: een V6 met 272 pk, een V8 met 388 pk en een 503 pk sterke CLK 63 AMG. Ook een hybrideversie zou op termijn beschikbaar moeten zijn.

Mercedes zal goed zijn best moeten doen om de sterke concurrentie in dit segment de baas te kunnen. Volgens bronnen gaat Mercedes het roer omgooien en wordt de CLK volledig vernieuwd. Zo krijgt hij ook een volledig andere front in vergelijking met de nieuwe C-klasse.

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...