Preview: Audi A1 Cabrio en Vijfdeurs

Audi A1 Cabrio Impressie
Audi gaat vanaf 2009 de Audi A1 bouwen die het voorstelde op het autosalon van Tokyo, een jaar later volgt een cabrio- en vijfdeursvariant van de miniwagen.

De nieuwe impressiefoto’s tonen ons wat we kunnen verwachten van deze varianten. De globale lijnen van het Audi A1 conceptmodel blijven behouden maar enkele details zoals LED lichten, 18 inch velgen en aluminium afwerking zullen waarschijnlijk nooit het productiestadium bereiken.

De auto wordt gebouwd op het platform van de volgende generatie Volkswagen Polo, standaardversies zullen uitgerust worden met voorwielaandrijving terwijl het topmodel uitgerust zal worden met het Quattro vierwielaandrijvingssysteem. De A1 zal beschikbaar zijn met VW’s goedkope DSG transmissiesysteem met 7 versnellingen.

Impressiefoto’s (via: MotorAuthority)

Audi A1 Cabrio Impressie

Audi A1 Vijfdeurs Impressie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...