Phantom Hummer

Phantom Hummer
In Amerika is momenteel het SEMA autosalon aan de gang, we berichten daarover bewust zo weinig mogelijk want op het SEMA staan enkel wansmakelijke tuningwagens. Een voorbeeld daarvan is de Phantom Hummer.

De naam van het tuningmodel spreekt voor zich, de basis is een Hummer waarop de bekende front van de Rolls Royce Phantom is geplaatst inclusief een plastic kopie van het symbool van Rolls Royce: the spirit of ecstasy. Het bedrijf zegt het zelf op zijn website: “Your imagination is our limitation”. Ik hoop alvast dat dit niet de verbeelding is van de gemiddelde Amerikaan want de Phantom Hummer slaat werkelijk nergens op. Een Hummer en een Rolls Royce zijn twee totaal verschillende wagens, het PIMP gehalte is daarentegen wel zeer hoog maar laat nu net dat iets zijn waar wij niet op zitten te wachten.

Phantom Hummer

Phantom Hummer

Phantom Hummer

Phantom Hummer

Phantom Hummer

Deel dit bericht:

2 reacties op "Phantom Hummer"

  1. rolf 05-05-2008 om 14:10

    hummer of rolls royce
    nie allebei in 1

  2. Lancia Kappa / Ford F 350 10-04-2011 om 21:47

    Ontsproten uit het brein van the spirit of XTC

Reageer

Reactie aan het plaatsen...