Bentley maakt naast wagens ook kinderkleding!

Bentley lolHet merk Bentley kennen we van onder andere de Continental-familie (GT, GT Speed & Flying Spur) en de Arnage, maar tegen november zullen bovengenoemde producten uit ons geheugen verdwijnen, want: Bentley maakt kinderkleding!
Wel zal je moeten beschikken over een Bentley om je kleine koter met deze kledij uit te kunnen rusten. De belangrijkste creatie kan je hier afgebeeld zien. De outfit van de LeMans-chauffeurs.
Bentley zelf geeft nog wat uitleg over hun gamma:

Top on the list is the Team Bentley Play Suit that is a replica of the clothing adorned by Bentley’s LeMans crew.

The range consists of stuff like stoles, leather wallets, leather gloves and even handkerchiefs. This range offers something for everyone, going up from babies to grown up women and men. All items included in Bentley’s collection will go on sale November 1 onwards.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...