Lamborghini Embolado

Lambo baby!
Lamborghini vond het tijd voor een herwerking van hun baby-lambo, de Gallardo. Het resultaat van die herwerking: de Lamborghini Embolado.

De Lamborghini Embolado Superleggera is gebaseerd op de Gallardo, maar heeft een meer agressievere uitstraling en is minder lang, dit om gewicht te besparen. Dit is de visie van Lamborghini, met als doel een sportwagen te maken, die vooral goede prestaties kan leveren, dat de danken is zowel aan de prestaties van de motor, maar ook aan het design van de wagen.

Het design van de wagen, de aerodynamica en het gewicht is namelijk een nieuw knelpunt geworden in de auto-industrie. Met de opkomende slagkracht van de milieubewegingen, wordt vantegenwoordig elke wagen met een zware motor afgebroken -of toch op zijn minst duizend keer vermeld dat deze wagen slecht is voor het milieu- en daarom hebben autoconstructeurs er alle belang bij hun auto zo licht en gestroomlijnd mogelijk te maken.

Ik hoop persoonlijk dat de nieuwe Lamborghini een ander uiterlijk zal krijgen, want eerlijk gezegd, het is misschien wel een Lamborghini, maar het ding ziet er niet uit.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini Embolado"

  1. BNNY 20-10-2007 om 15:44

    teveel gekrompen?

    lelijk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...