Spyshots: Audi TT-S

Audi TT-S Spyshot
Audi werkt aan sportieve varianten voor de TT, we toonden eerder al een impressiefoto van de TT-RS maar het is eerst tijd voor de S variant.

De TT-S krijgt dezelfde 2.0 TFSI motor als de Audi S3, maar wordt voor de gelegenheid wel opgeschroefd tot 280 pk. De TT-S zal beschikbaar zijn als Coupé en Roadster (zie spyshots onderaan). Ook aan de buitenkant zijn er verschillen met de standaard TT, zo merken we een nieuwe voorbumper, vier uitlaatpijpen en LED koplampen zoals bij de nieuwe RS6 Avant. Op de spyshots zitten de LED’s onder de koplampen bij de Coupé maar bij de Roadster variant zijn deze bedekt.

Volgens bronnen zal de TT-S in première gaan op het autosalon van Genève in maart. De TT-RS versie zou een jaar later voorgesteld worden en wordt verwacht met een 350 pk sterke twin-turbo 3,6 liter V6 motor onder de motorkap.

Audi TT-S Spyshot

Audi TT-S Spyshot

Audi TT-S Spyshot

Audi TT-S Spyshot

Audi TT-S Spyshot

Deel dit bericht:

6 reacties op "Spyshots: Audi TT-S"

  1. SOUMAYA 12-04-2009 om 21:33

    eee man ik hou van audi’s later als ik groot word ga ik dat kopen en ik ga nooit meer verandere het blijft audi

    soumaya ten cate

Reageer

Reactie aan het plaatsen...