Bentley Arnage met Veyron-power?

Arnage
Geruchten doen de ronde dat Bentley de motor van de Bugatti Veyron in de Bentley Arnage zou lepelen. 1 ding is zeker: bij Bentley is er een dergelijk prototype gebouwd.

De bezieler van dit project is Franz-Joseph paefgen, die zowel de grote baas van Bentley als van Bugatti is. Of dit idee ook werkelijk in de showroom zal staan, dat is iets anders. Wij zouden het alleszins leuk vinden.

Misschien met een iets minder zware motor, zou deze Arnage meer nut hebben, want wie wil nu 407km/h rijden met een Bentley Arnage. Deze getunede versie zal dan allicht een veel gevraagde variant worden.

De huidige Arnage heeft een V8 motor die 500Pk levert, de Bentley Continental Flying Spur beschikt over 552Pk dankzij zijn W12 motor. De kans is dus groot dat Bentley de meer hautaine Arnage boven de Flying Spur wil positioneren. Meer nieuws volgt ongetwijfeld!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Bentley Arnage met Veyron-power?"

  1. PJS 17-10-2007 om 20:54

    Duizelingwekkende veyronsnelheden zullen uiteraard niet gehaald worden, maar de power zal weldegelijk aanwezig zijn. 300+ km/h moet haalbaar zijn.

  2. XliljeezyX 07-06-2008 om 19:28

    ik hoop niet voor ze dat hij duurder word dan 1,8 miljoen(NL prijs)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...