Audi RS4 verdwijnt


Natuurlijk verdwijnt het concept RS4 niet, enkel de huidige versie. Dit omdat onderaannemer Quattro niet meer beschikt over genoeg koetswerk om de RS4 op te baseren, aangezien de A4-limousine van de vorige versie niet meer gemaakt wordt.

Wel zijn de RS4 Avant en de RS4 cabrio nog beschikbaar, omdat hun koetswerk nog steeds beschikbaar is bij Audi. De RS4 zal verdwijnen na november, wanneer het laatste exemplaar van de band rolt. Net op dat moment zullen zijn grootste concurrenten op de markt komen. Dit zijn de BMW M3 en de Mercedes-Benz C63 AMG.

Aangezien de Audi A4 nog maar net is voorgesteld, zal het nog even duren eer de nieuwe RS4 zal worden voorgesteld, maar we mogen zeker iets fantastisch verwachten. De Audi S4 zit er wel aan te komen, voor diegenen die het wachten niet aankunnen. Die komt ook weliswaar pas tegen 2009.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Audi RS4 verdwijnt"

  1. PJS 17-10-2007 om 20:56

    Jammer, laatst naast een RS4 aan de lichten gestaan. Plankgas met een 95 Pk “sterke” Passat tegen een waarschijnlijk licht ingetrapte RS4 geeft reeds erg grote verschillen. Schitterende wagen maar de volgende wordt minstens even goed!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...