Lexus LF-Xh

Lexus LF-Xh
Lexus heeft op het Autosalon van Tokyo een nieuw hybride SUV concept voorgesteld, de voorbode voor een nieuwe Lexus RX.

De Lexus RX wordt ondertussen al zes jaar verkocht door Lexus en daarom wordt het dus tijd voor een opvolger. De conceptwagen die in Tokyo werd voorgesteld is hoekiger dan het vorige model en heeft een meer futuristische uitstraling. De Lexus LF-Xh is groter dan de RX en gaat meer in de richting van de Coupé-SUV zoals de BMW X6. Het is de bedoeling dat Lexus met deze wagen terug kan concurreren met de BMW X5 en de Mercedes ML.

De auto wordt leverbaar met het ‘Lexus Hybrid Drive’-systeem, een V6 benzinemotor wordt dan gekoppeld aan een hybridemotor. De prestaties van de concept-SUV zijn niet bekend.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...