Cabriolet: Maybach Landaulet

Maybach Cabrio
De Maybach kennen we al langer dan vandaag en het merk heeft net aangekondigd, dat het zal komen met een cabrio-versie van deze luxe-limousine.

Van deze wagen worden er slechts 20 exemplaren gebouwd, wat tegenwoordig blijkbaar een trend is geworden. Deze cabrio is gebaseerd op de Maybach 62S en het dak kan volledig automatisch geopend worden.

De voorstelling was normaal in Frankfurt, maar dat is niet gelukt. De wagen zal worden voorgesteld in Dubai, wat een ideale locatie is om deze wagen voor te stellen. Zijn belangrijkste concurrent zal zijn: de Rolls-Royce Drophead Coupé, maar aangezien er slechts 20 exemplaren gemaakt worden, zal ze verkopen niet zo een lastige taak zijn. De prijs: ongeveer €900.000.

Nog een andere foto van hoe de wagen eruit zou kunnen zien, hieronder.

Maybach

Deel dit bericht:

2 reacties op "Cabriolet: Maybach Landaulet"

  1. Gerard-(Dubai - Abu Dhabi) 28-09-2008 om 23:27

    […] exclusieviteit moet er zijn en blijven, de mens die het gemaakt heeft mag zich onderscheiden van de gewone mens […]

Reageer

Reactie aan het plaatsen...