Audi in de lift

Audi Q7
Audi hoopt volgend jaar de kaap van 1 miljoen verkochte voertuigen te halen. Rupert Stadler, de voorzitter van de raad van bestuur maakte dit vandaag bekend.

Ook de cijfers van de eerste zeven maanden van 2007 zijn veelbelovend, Audi verkocht reeds 741.300 auto’s en daarmee is het goed op weg om de geplande 950.000 stuks te halen. Audi haalt hiermee voor het twaalfde jaar op rij een verkooprecord. Het grootste exportland voor Audi is Engeland met 82.862 geleverde auto´s in de eerste zeven maanden van dit jaar. Volgend jaar legt Audi de lat dus opnieuw hoger op 1 miljoen kopers wereldwijd.

Audi werkt hard aan zijn modelgamma, de nieuwe A4 wordt ongetwijfeld een succes en de A4 Avant wordt binnen het half jaar verwacht. Daarenboven staat volgend jaar de facelift van de A6 op het programma en wordt de Q5, een kleine SUV, geïntroduceerd. Ook daarna worden er nieuwe modellen klaargestoomd, de A7 wordt een CLS-killer en de A1 moet het populaire milieuvriendelijke hatchback segment aansnijden vanaf 2010.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...